УКР РУС

Пєєв: Клебер – підла людина, його не любили навіть бразильці

4 квітня 2018 Читать на русском

Колишній півзахисник Динамо Георгій Пєєв пригадав свою бійку із нападником киян Клебером.

"Інцидент з Клебером? Він грав з Леко один в один. Вони вдарили один одного по ногах. Клебер став його штовхати і бити, а я був ближче за всіх. Підійшов розняти їх, щоб не було бійки.

Клебер сильно відштовхнув мене і матом образив мою матір англійською. І я сказав, що зараз поб'ю його. Мене вигнали з тренування. Зробили винним, хоча неправий був саме Клебер.

"Жора розвернувся і дав Клеберу у "табло". Юрій Дмитрулін – про перемоги, трагедії, бійки і штрафи в "Динамо", які вже стали історією

На наступний день він чекав мене в машині на стоянці і накинувся зі спини, намагався вдарити ногою в голову. Добре, що в останній момент я почув шум ззаду, розвернувся і встиг уникнути удару. Шовковський тоді проходив повз і розтягнув нас. Суркіс попросив мене, як старшого, більше не брати участь в розбірках.

В результаті мене відсторонили від команди. Спочатку сидів у запасі, потім навіть в заявку не потрапляв. Адже сам Сабо запрошував Клебера в команду. А Клебера не любили навіть бразильці, він підла людина", – цитує Пєєва Команда №1.