УКР РУС

П’ять можливих трансферів у бундеслізі

5 січня 2011

Період зимових дозаявок розпочався, тож спробуємо спрогнозувати п'ять можливих трансферів у німецькій бундеслізі, які можуть статися у цей період.

Двоє з цієї п'ятірки гравців пов'язані з "Баварією" та "Хоффенхаймом"

Патрік Ван Аангольт


(“Челсі” - “Хоффенхайм”)

Чотири матчі у Лізі чемпіонів та два у АПЛ — мало для амбіційного гравця, яким є Аангольт. А після того, як “Хоффенхайм” покинув Луїс Густаво, “селяни” зацікавленні у підсиленні лівого флангу оборони.

“Челсі” ж, у свої чергу, не проти продати молодого голандця якого високо цінував попередній наставник “Хоффенхайму” Ральф Рангнік.

Тамаш Хайнал

(“Борусія” (Д) - “Кельн”)

Цей трансфер відбудеться на 100 відсотків. От тільки не відомо, чи перейде угорський плеймейкер у “Кельн” на правах оренди, чи “козли” повністю викуплять контракт футболіста.

29-річний захисник довго страждав від травм і зіграв у цьому сезоні лише у двох матчах, проте “Кельну”, схоже, він дуже потрібен, адже боси цієї команди намагалися домовитися про перехід Хайнала навіть коли той був травмований.

Дієго Контенто

(“Баварія” - “Кайзерслаутерн”)

20-річний лівий захисник може покинути “Баварію” у пошуках ігрового часу. За пів сезону він зіграв за “Баварію” лише у трьох іграх Ліги чемпіонів і восьми у бундеслізі.

Перехід у “Кайзерслаутерн” дозволив би йому вирішити цю проблему, як і “кайзерам” закрити проблемну позицію лівого захисника.

Ніколай Йоргенсен

(“Байєр” - “Санкт-Паулі”)

19-річний форвард за пів сезону зіграв 8 матчів і лише один з них, проти “Ганновера”, повністю. Проте за той час, що був відведений йому на полі, його гра виглядало дещо сірою. Хоча моментами він показував блискучу техніку.

Зважаючи на вік футболіста він ще не показав себе з кращого боку. Принаймні у цьому впевнені боси “Санкт-Паулі”, які готові запропонувати Йоргенсену досить вигідний контракт.

Давід Алаба

(“Баварія” - “Хоффенхайм”)

Попри те, що коли Алаба переходив у “Баварію” його вважали кращим за Самі Хедіру, за мюнхенську команду він провів усього 3 поєдинки. Проте це дійсно талановитий гравець, який може зіграти зліва як у півзахисті, так і в обороні.

До того ж “Хоффенхайм” традиційно вважається хорошим клубом для розвитку молоді.