УКР РУС

Пуканич: Динамо не зможе врятувати сезон

17 червня 2020 Читать на русском

Колишній півзахисник Шахтаря та збірної України Адріан Пуканич поділився очікуваннями від півфіналу Кубка України Минай – Динамо.

"У Миная, що дуже важливо для такого матчу, не буде підтримки. Вдома при своїх глядачах підопічні Василя Кобіна часто намагаються придушити суперника. Не варто сумніватися, що на трибунах був би аншлаг.

Минай – Динамо: анонс матчу 1/2 фіналу Кубка України

Проте такі розклади перед грою, а що буде впродовж поєдинку, сказати складно. Наставник господарів може щось придумати, у молодих тренерів є така жилка, щоб зіграти якось несподівано для суперника. Інше питання, чи зможуть підопічні Василя Кобіна втілити цей план в життя? Ігровий тонус товариських і офіційних матчів незрівнянний. Але в одній грі може трапитися все, що завгодно. Для менш досвідчених господарів важливо – впоратися з хвилюванням.

У тому розумінні, в якому кияни бачили сезон перед його початком, вони його вже не врятують, оскільки боротьбу за чемпіонство "біло-сині" програли. А ось підсолодити пілюлю можна, вигравши в Кубку України", – поділився Пуканич в коментарі Команда№1.

Нагадаємо, матч Минай – Динамо відбудеться вже сьогодні, 17 червня. Початок гри о 14:00.

"В УЄФА корупції більше, ніж в Україні": Олега Орєхова довічно відлучили від футболу – відверте інтерв'ю арбітра