УКР РУС

ПСЖ завершує трансфер скандального хавбека, якого відпустив безкоштовно

16 липня 2023 Читать на русском

Півзахисник збірної Нідерландів Хаві Сімонс продовжить свою кар'єру в ПСЖ.

Паризький гранд планує повернути 20-річного нідерландського футболіста в Лігу 1. Прес-служба ПСВ повідомила на офіційному сайті, що клуб відпустив Хаві Сімонса в Париж, щоб гравець завершив перехід.

ПСЖ шукає резервіста для Доннарумми – клуб звернув увагу на зірку Ла Ліги

Нідерландський півзахисник вже виступав у складі ПСЖ, однак покинув команду у статусі вільного агента, не зумівши пробитися до основного складу. Проте Сімонс мав пункт в контракті з ПСВ, який дозволяв йому повернутися у столицю Франції, але його потрібно було активувати до 31 липня поточного року. За даними Le Parisien, сума трансферу складатиме 12 мільйонів євро.

В минулому сезоні нідерландський півзахисник за ПСВ відіграв у 48 матчах. В активі Сімонса 22 голи та 12 асистів. Завдяки гарним виступам в Ередивізі 20-річний футболіст отримав виклик у збірну Нідерландів, з якою грав на чемпіонаті світу в Катарі.

Хаві Сімонс кілька років тому зі скандалом переходив в ПСЖ. В академії Барселони він був капітаном молодіжної команди, але його колишній агент Міно Райола захотів відправили свого підопічного в Париж.

Канадська зірка, вихованець Арсенала та ще три форварди із Ліги 1, які готуються змінити клуби влітку