УКР РУС

ПСЖ в більшості на останніх хвилинах втратив домашню перемогу над "Бордо" (ВІДЕО)

12 вересня 2015 Читать на русском

В 5 турі французької Ліги 1 на "Парк де Пренс" ПСЖ приймав Бордо.

Гра завершилась нічиєю 2:2. За повної переваги парижани відкрили рахунок в середині першого тайму - після помилки Каррассо на виході відзначився Кавані. Однак гості одразу відновили паритет. Після подачі з кутового Севе пробивав в ближній кут, і у підсумку сфера від рук Траппа влетіла до сітки. Але цим в першій 45-хвилинці команди не обмежились. За три хвилини неймовірним ударом зі штрафного Едінсон оформлює дубль.  

В другій половині продовжився сценарій першого тайму, тобто ПСЖ повністю переважав на полі. Ще й вилучення Севе наприкінці зустрічі додало впевненості підопічним Блана. Натомість це зіграло злий жарт з гравцями паризької команди, а особливо з її голкіпером Кевіном Траппом. Саме після помилки останнього жирондинці зрівняли рахунок. Могли "червоно-сині" і вирвати перемогу на останніх хвилинах, зокрема слід згадати постріл Ор'є з лінії карного, але не судилося.

Отже, фінальний рахунок - 2:2. Але ця нічия ніяк не позначилась на лідерській позиції ПСЖ. Навіть якщо "Реймс", який йде другим, переможе "Тулузу", парижани й надалі займатимуть першу сходинку. "Бордо" своєю чергою дев'яті.

До слова, до цієї гри "червоно-сині" йшли без втрат та не пропустили жодного голу, а в минулому турі не залишили мокрого місця від "Монако".

Нагадаємо, ПСЖ є суперником "Шахтаря" в Лізі чемпіонів.

Франція. Ліга 1. 5 тур

ПСЖ - "Бордо" - 2:2

Голи: Кавані, 27, 34 - Севе, 31, Хазрі, 79

Склади команд:

"ПСЖ": Трапп, Ор'є, Тіагу Сілва, Маркіньйос, Максвелл (Курзава, 67), Верратті, Мотта, Матюїді   (Рабьйо, 75), Лукас (Лавессі, 72), Кавані, Ді Марія

"Бордо": Каррассо, Гільбер, Пабло, Паллуа, Пундже, Траоре (Гаїч, 46), Севе, Бійого-Поко, Хазрі (Контенто, 86), Моріс-Беле, Крівеллі (Жюссі, 76).

Попередження: Ор'є, 56, Кавані, 90 - Севе, 32, Бійого, 71, Моріс-Беле, 90

Вилучення: Севе, 77

Читайте також:
Лавессі анонсував відхід з ПСЖ

Ібрагімовіч ризикує пропустити старт Ліги чемпіонів

ПСЖ зіграє проти "Шахтаря" у революційній формі (ВІДЕО)

Перес вимагає у ПСЖ за Роналду мільярд євро

ПСЖ пожертвує мільйон євро на допомогу біженцям