УКР РУС

ПСЖ передумав продавати Неймара та ще одного лідера – усе через нового тренера

22 червня 2023 Читать на русском

Нападник ПСЖ та збірної Бразилії Неймар залишиться у столиці Франції.

Відхід Крістофа Гальтьє ще не оформлено офіційно, а ім'я його наступника вже красується на шпальтах газет. Луїс Енріке незабаром має стати новим тренером ПСЖ.

Наполі встановив непомірний цінник за Осімхена – ПСЖ вибуває з боротьби за форварда

Іспанський фахівець вже визначився щодо гравців, яких хоче бачити в команді. Як повідомляє L'Equipe, Енріке хотів би попрацювати в прийдешньому сезоні з Неймаром та Марко Верратті. Обох гравців ПСЖ хотів продати після невдалого сезону. Травми бразильця кожного року псують плани парижан, а італійський півзахисник втратив довіру керівництва. Луїс Енріке, який тренував Неймара в Барселоні, вважає, що зможе знайти спільну мову з нападником й підвищити його рівень. Що стосується Верратті, то іспанський фахівець цінує його профіль і планує зробити його одним з ключових гравців.

Нагадаємо, що ПСЖ в минулому сезоні виграв лише один титул з трьох ймовірних. Парижани стали чемпіонами Франції, але з мінімальним відривом від другої сходинки. Після невдалого сезону керівництво вирішило попрощатися з Гальтьє, який очолював команду лише один рік.

30-річний тренер без ліцензії п'ять місяців не програвав у Лізі 1: хто він – цей фанат Football Manager та Вест Хема?