УКР РУС

ПСЖ не залишив мокрого місця від "Монако" (ВІДЕО)

31 серпня 2015 Читать на русском

В 4 турі французької першості зустрічалися зіркові фаворити - "Монако" та ПСЖ.

В 4 турі Ліги 1 на стадіоні "Луї II" "Монако" приймав ПСЖ. Гра завершилася перемогою гостей із рахунком 3:0. Голи до свого активу записали Кавані та Лавессі.
 
Парижани заволоділи ініціативою зі стартових секунд. Зокрема варто відзначити епізоди біля воріт Субашича за участю Ібрагімовіча, а також Лукаса Моури, коли бразилець виходив сам на сам по центру, однак кіпер монегасків був на місці. Впорався Даніель і з пострілом Кавані.
 
В другому таймі ПСЖ ще більше почав тиснути на ворота "Монако". Спочатку кілька нагод мав Ібрагімовіч, однак невдалих. А згодом Златан віддав на Матюїді, і останній виконав подачу в центр карного, звідки Кавані переправив кулю до сітки. За 15 хвилин вже сам швед вивів уругвайця на побачення з кіпером, і Едінсон не схибив. Добив господарів наприкінці гри Лавессі, який після пасу Ді Марії втік від захисників та влучив в дальній кут.
 
У підсумку 3:0, і це 4-та перемога ПСЖ з 4-х можливих. "Монако" своєю чергою має своєму активі лише 5 очок та 13 місце.
 
Франція. Ліга 1. 4 тур
 
"Монако" - ПСЖ - 0:3
 
Голи: Кавані, 57, 73, Лавессі, 83
 
"Монако": Субашич, Фабінью, Раджі, Карвалью, Елдерсон, Лемар (Кавалейру, 70), Тулалан, Траоре, Бернарду Сілва (Пашаліч, 81), Мартіаль, Ель-Шаараві (Каррілью, 66)
 
"ПСЖ": Трапп, Орьє, Тіагу Сілва, Давід Луїс, Максвелл, Верратті (Маркіньйос, 80), Мотта, Матюїді, Лукас (Ді Марія, 66), Ібрагімовіч (Лавессі, 76), Кавані