УКР РУС

Парі Сен-Жермен розгромив Баварію в Лізі чемпіонів та очолив групу В

27 вересня 2017 Читать на русском

Парі Сен-Жермен переміг Баварію у 2 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18 – 3:0. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Останні свої матчі в чемпіонаті обидві команди зіграли не найкращим чином: ПСЖ не переміг Монпельє (0:0), а Баварія втратила перемогу в поєдинку проти Вольфсбурга (2:2).

Французький гранд вже на 2 хвилині приголомшив гостей. Неймар на лівому фланзі шикарно розібрався з суперниками та виклав м’яча на ногу земляку Алвесу – 1:0! Розпочинаючи з хвилини 20 Баварія заграла значно гостріше та… пропустила знову. Незадовго до другого м'яча ПСЖ Лєвандовські з лінії штрафної не переграв Ареолу. Буквально через мить Кавані показав поляку як потрібно використовувати подібні моменти – 2:0! На 37 хвилині Едісон міг робити дубль, але постріл уругвайця ногою парирував Ульрайх.

У перерві сеньйор Карло Анчелотті замінив Хамеса і Толіссо, вирішивши випустити на поле Руді та Комана. На старті другої половини гри дві чудові нагоди змарнував Неймар. Мюнхен сподівався на успіх після подач з кутового. Увага – до 57 хвилини німці виконали 15 корнерів, тоді як ПСЖ – один!

На 63 хвилині господарі довели рахунок до непристойного. Мбаппе на правому фланзі накрутив Алабу та прострілив на Неймара – 3:0! Гру було зроблено.

Команда Емері набирає 6 очок; у Баварії залишається 3. Незабаром ПСЖ зіграє проти Бордо, а чемпіон Німеччини – проти Герти.

Ліга чемпіонів. 2 тур, група В

ПСЖ Баварія – 3:0

Голи: Алвес, 2, Кавані, 31, Неймар, 63