УКР РУС

ПСЖ – Баварія: Кімміх переконаний, що Мбаппе та Неймар не змусять мюнхенців відступити від свого стилю

22 серпня 2020 Читать на русском

Захисник Баварії Йозуа Кімміх поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

"На клубному рівні немає більшої честі, ніж грати в такому фіналі. У дитинстві ти завжди з захопленням дивишся Лігу чемпіонів. На жаль, матчі проходили без глядачів, але все одно це величезна можливість, якої ми дуже хочемо завтра скористатися.

Гнучка тактика, революційний футбол Неймара та трофейний голод як причина успіху – чому ПСЖ переможе Баварію у фіналі ЛЧ

Попередньому поколінню потрібно було кілька спроб, щоб нарешті виграти трофей. Але ми хочемо це зробити відразу ж. Завтра ввечері ми віддамо всі сили заради цього. Гімн Ліги чемпіонів – просто чарівний, коли ти слухаєш його на поле. Тоді ми дійсно відчуваємо, що це особливий матч.

Ми поки не знаємо стартовий склад, але я думаю, що буду грати правим захисником. Проти мене на фланзі можуть діяти Неймар або Мбаппе, вони обидва дуже добре атакують. Але я не думаю, що ми будемо оборонятися занадто глибоко через них.

З тих пір склад дуже змінився, у нас новий головний тренер. Те ж саме можна сказати про ПСЖ, хоча я не знаю, чи був Тухель тоді вже їх головним тренером. У будь-якому випадку порівнювати щось немає сенсу", – наводить слова Кімміха офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів між ПСЖ та Баварією відбудеться вже завтра, 23 серпня. Початок о 22:00.

Чіткий план кращий за зухвалі супертрансфери, або Чому Баварія не дасть Неймару і Мбаппе виграти Лігу чемпіонів