УКР РУС

"Прогнози вболівальників" стають сімейною грою

21 квітня 2011

Цього тижня у конкурсі від сайту "Футбол 24" переміг Іван Кулик з Тернополя.

Про "Прогнози вболівальників" чоловікові розповів його син, тож тепер у сильної половини цього сімейства з’явився ще один спільний інтерес. Батько та син постійно радяться, аналізують і роблять різні прогнози.

“Прогнозуємо матчі, які зіграла будь-яка команда в першому колі. Потім якось порівнюємо також склади команди: хто там може грати, хто травмований, хто буде приймати участь в грі, і враховуючи якийсь такий цей склад і гру команди будь якої, ми вже приймаємо рішення”, - розповів переможець конкурсу "Прогнози вболівальників" Іван Кулик.

У конкурсі батько та син, немов доповнюють один одного - пан Іван краще орієнтується в українському футболі, а син - у європейському. Успіх батька став стимулом для хлопця, тож тепер планує прогнозувати ще завзятіше.

“Я теж граю, як і батько, в прогнози “Конкурс прогнозистів” на каналі 24, але поки що я займав лише... входив в десятку кращих. Але буду намагатися повторити батьків успіх і зайняти перше місце в тижневому конкурсі, а також намагатися виграти конкурс місяця і виграти квитки на Євро-2012”, - сказав син переможця Роман.

Кількість охочих позмагатись за квитки на Європершість впевнено наближається до позначки 4,5 тисячі. Тож для швидкого пошуку переможців, редакція сайту "Футбол 24" просить всіх учасників при реєстрації вказувати правдиві особисті дані.

Редакція сайту висловлює настійливе прохання до призерів нашого конкурсу негайно вказувати у своїх реєстраційних даних свої точні контакти - номер мобільного телефону, а також адресу свого проживання - місто, вулицю, будинок та квартиру.