УКР РУС

Прийомов: Для гравців "Металіста" наразі спортивні показники стоять не на першому місці

6 грудня 2015 Читать на русском

Форвард "Металіста" Володимир Прийомов розповів про ситуацію в клубі і поділився очікуваннями від гри проти "Чорноморця".

"Рік вийшов неоднозначним. З одного боку, забив пару непоганих м’ячів. Однак команда знаходиться не на тому місці, на яке всі розраховували. Тому оцінку давати вкрай важко.

У сьогоднішній ситуації, в якій опинився "Металіст", спортивні показники стоять не на першому місці. Коли виходиш грати, а думаєш про проблеми, зосередитись на футболі не так вже й просто. Голова у всіх зайнята абсолютно іншими речами.

Усі ці нюанси стали приводом дещо жалкувати про переїзд до Харкова. Всі ми професіонали, а, значить, підписуючи контракт, очікуємо виконання взятих зобов’язань. Зрозуміло, що коли вони не виконуються, то це відчуваємо на собі не лише ми, а й наші сім’ї.

Команда грала не завжди на повну силу? Не зовсім так. Просто не вистачає умов для того, щоб повністю зосередитися на грі. А за таких обставин не кожен буде викладатись, як би це було за інших умов. Тут у кожного суто психологічний момент. І саме через це команда у цілому почала деградувати.

У "Чорноморця" звичайно, хочеться виграти. Але було бажання і щоб обіцяне президентом хоча б частково було виконане за тиждень.

Останнім часом команда тренувалась кожного дня по-різному. Були такі моменти, що тренуватись можна було лише у грі в сніжки. Впевнений, що, принаймні, зі стадіоном у неділю подібних моментів не виникне, і поле своєчасно приведуть до ладу.

Плани на 2016 рік? Для початку хотілося б визначитись, що буде із цим клубом. Хочеться зрозуміти позицію наших керівників, а вже після цього приймати рішення", - розповів Прийомов.

Читайте також:

Ярославський може придбати "Металіст" вже взимку за 10 мільйонів доларів

"Курченко не тримає слова". Гравці "Металіста" про підсумки зустрічі з гендиректором клубу після поїздки в Москву