УКР РУС

ПриватБанк продає Дніпро-Арену та базу ФК Дніпро

8 жовтня 2018 Читать на русском

ПриватБанк планує продати низку об’єктів, серед яких Дніпро-Арена та база ФК Дніпро.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, банк має намір запропонувати інвесторам свою частку в гірськолижному курорті "Буковель", готель "Radisson Blu Resort Буковель", футбольний стадіон, тренувальну базу в Дніпрі та інші об’єкти. Зауважимо, що зараз на Дніпро-Арені виступає команда Першої ліги СК Дніпро-1.

"З Коломойським вдалося домовитися про продаж Карпат", – Бурбас

Як йдеться в повідомленні банку, залучення консалтингових компаній дозволить забезпечити прозорі та зрозумілі інвесторам умови продажу об’єктів, а також забезпечити реалізацію власності банку не нижче оціночної вартості, визначеної за результатами оцінки незалежними суб’єктами оціночної діяльності.

До участі в конкурсі банк запрошує українські та міжнародні компанії з досвідом надання консалтингових послуг з продажу активів на українському ринку й успішними продажами таких об’єктів в Україні та за кордоном.

Вернидуб та Фонсека а-ля Макгрегор – Хабіб, або Як Неймар пізнав жорстокі реалії УПЛ: головні фішки 11 туру

Націоналізований у грудні 2016 року ПриватБанк планує отримати від продажу Дніпро-Арени мінімум 1 мільйон 374,6 тисяч гривень, а від продажу учбово-тренувальної бази для підготовки футбольних клубів вищого дивізіону – мінімум 207,6 тисяч гривень.