УКР РУС

"Пріоритетом Мудрика залишається Шахтар": Де Дзербі готовий відпустити зіркового українця за однієї умови

24 квітня 2022 Читать на русском

Головний тренер "гірників" Роберто Де Дзербі поділився думками щодо перспектив своїх підопічних.

"Мудрик, Бондаренко, Судаков, Бондар, Трубін, Конопля – це ті молоді футболісти, якими клуб може пишатися. Коли я приїхав сюди минулого червня, для мене було важливим, яким Шахтар буде в майбутньому.

"Я не відчуваю, що це наш титул": Де Дзербі – про чемпіонство в УПЛ і команду, яка заслуговує грати в Лізі чемпіонів

Тому що, коли закінчать кар’єру Пятов, Степаненко, Кривцов, Марлос, Алан Патрік, ми повинні бути готовими до цього і продовжувати грати з сильними гравцями. І ми знайшли цих сильних гравців у дуже короткі терміни.

Мудрик може грати в будь-якому чемпіонаті. Кілька днів тому я говорив з Сергієм Палкіним, і те, що я сказав вам, сказав і йому. Його пріоритетом залишається Шахтар, але якщо чемпіонату не буде і ми продовжимо перебувати в такому ж становищі, коли нічого не відомо, то на майбутнє треба шукати нову команду.

В такому випадку я б хотів допомогти Шахтарю продати футболістів у нову команду. Але ці трансфери мають мати правильну ціну. Я вважаю, що інші клуби не можуть просто скористатися становищем через війну і забрати цих гравців за безцінь", – сказав Де Дзербі у програмі "Денисов Timе".

Нагадаємо, за Мудриком вишикувалась низка європейських клубів. Про свій інтерес заявляли Мілан, Бенфіка та Ланс. Та найбільшу активність щодо українця проявляє Брентфорд – представник АПЛ пропонує за Михайла вже 20 млн євро.

Де Дзербі – out. Шахтар між Вернидубом та Скрипником