УКР РУС

Приходив у Динамо з метою працювати з першою командою, – Гомес розповів, чому не залишився у Києві

15 вересня 2019 Читать на русском

Головний тренер донецького Олімпіка Вісенте Гомес відверто розповів про стан своїх справ у Динамо після відставки Олександра Хацкевича.

"Чому не залишився у штабі Михайличенка після відставки Хацкевича? Коли підписуєш контракт з клубом, то єдине, чого ти хочеш, це добре виконувати свою роботу. А оскільки результати були не такими хорошими – керівництво клубу змінило тренера. Мені повідомили, що я не зможу працювати з першою командою і запропонували інші посади у клубі. Але ці пропозиції мені не підійшли, тому ми вирішили розірвати контракт.

Ребров назвав призначення Вісенте Гомеса в Олімпік великим успіхом, – Гельзін

Не знаю, чому не залишився у штабі Михайличенка. Клуб мені просто повідомив, що я не можу працювати з першою командою і все. Мені запропонували працювати на інших посадах. Але я прийшов у Динамо з іншою метою – хотів працювати з першою командою. Тому відхилив усі пропозиції клубу. Але хочу наголосити, що ми розірвали контракт за згодою сторін і розійшлися друзями", – розповів Гомес сайту Динамоманія.

Нагадаємо, іспанець підписав контракт з донецьким Олімпіком до кінця сезону. З червня цього року він працював асистентом Олександра Хацкевича, але пішов з Динамо після відставки білоруського тренера. Раніше Гомес тренував молодіжку киян і допомагав Сергію Реброву у першій команді Динамо. Разом з українцем працював в Аль-Ахлі, потім з Раулем Ріанчо в Спартаку.

Реанімувати Динамо: "План Б Зідана" як шанс, новий основний форвард, проблема Кадірі – кілька непопулярних рішень