УКР РУС

Президент Сум став жертвою замаху та отримав численні ножові поранення

12 травня 2021 Читать на русском

Функціонер футбольного клубу Суми Геннадій Дем'яненко зазнав збройного нападу.

На президента футбольного клубу Суми Геннадія Дем'яненка вчинили замах на вбивство, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Отримав 4 ножових поранення": Есеола пригадав, як постраждав від расизму в Україні

Наразі його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Поліція вже затримала нападника – ним виявився 52-річний сумчанин, який 9 травня ввечері вживав разом з постраждалим алкогольні напої. Мотиви злочину не розголошуються.

"Після спільного розпивання спиртних напоїв, нападник наніс численні ножові поранення своєму 44-річному знайомому. В результаті чого чоловік потрапив до лікарні, а його нападника затримали поліцейські. Про злочин до поліції повідомила дружина потерпілого, яка, прийшовши додому, виявила закривавленого чоловіка", – зазначили правоохоронці.

"Офіційно повідомляємо, що зараз життю і здоров'ю Геннадія Олександровича нічого не загрожує, він пройшов всі необхідні реанімаційні та медичні процедури. За фактом отримання ним більше десяти колото-різаних поранень. Органами поліції зареєстровано і розслідується кримінальна провадження щодо замаху на вбивство", – йдеться у заяві прес-служби клубу.

До слова, Дем'яненко володіє юридичною фірмою "LS Group". Раніше він працював в органах прокуратури України, є державним радником юстиції 3 класу, почесним працівником прокуратури і заслуженим юристом України.

Нагадаємо, у квітні 2020 року Суми було позбавлено статусу професіонального клубу та заборонено брати участь у змаганнях ПФЛ на сезон.

Рембо живе у бойовику: кулемети, відрізані вуха, готував замах проти боса і відсидів у тюрязі – псих №1 серед ультрас