УКР РУС

Президент СК Дніпро-1 Береза: Зараз визначаються ті гравці, які у подальшому гратимуть в УПЛ

1 жовтня 2018 Читать на русском

Президент СК Дніпро-1 Юрій Береза розповів про головну мотивацію команди та прокоментував нинішню підготовку футболістів.

"Головна мотивація у тому, що жоден гравець не гарантує собі місце на полі. Ми про це і домовлялися із тренерським штабом, щоб кожна гра, навіть і з більш слабкими командами, була б екзаменом для кожного футболіста. Наскільки він професійно відноситься до своїх обов’язків, з першої до останньої секунди, поки знаходиться на полі.

Перша ліга: СК Дніпро-1 розібрався з Балканами та залишився на вершині таблиці

Ми ведемо цю статистику і слідкуємо за прогресом кожного виконавця. Півтора роки тому я казав, що ми повинні повернути міжнародний футбол до міста на Дніпрі. І зараз вибудовуються ті стосунки і визначаються ті гравці, які надалі будуть грати в УПЛ.

Дуже важливе професійне відношення футболіста до роботи, до того, що йому каже тренер, наскільки він зумів втілити вказане йому на полі. Ось це і є основна мотивація, виходячи на кожну гру.

Береза: Суддівська вакханалія щодо дніпровського футболу більше не повториться

На сьогоднішній день ми повинні у першу чергу стати професійним клубом. Якщо у Другій лізі ми зігравались і у нас просто було нове футбольне утворення, то тепер ми прогресуємо. Зараз відпрацьовуються різні схеми: коли ми виграємо, коли ми першими пропускаємо, тому тут на перший план виходить психологічна підготовка футболістів", – цитує Березу офіційний сайт СК Дніпро-1.