УКР РУС

Президент Рубікона відреагував на чутки про заміну Олімпіка

14 липня 2021 Читать на русском

Олег Бірун – бос друголігового Рубікона – категорично спростував можливість посісти місце Олімпіка у Першій лізі.

"Перш за все, хочу відразу підкреслити, що Рубікон – учасник Другої ліги. Будь-які інсинуації щодо нашого футбольного клубу – не більше, ніж спроби деяких особистостей просто попіаритися.

Олімпік віддасть своє місце у Першій лізі – журналіст пророкує обмін за сценарієм Верес-Львів

Не хочу і не можу коментувати ситуацію з Олімпіком. Там є керівництво клубу, яке чітко дало зрозуміти, що воно в переговорному процесі з потенційними інвесторами і клуб збирається брати участь в змаганнях Першої ліги.

На мій погляд, це дуже хороша тенденція, що вітчизняні клуби ще комусь цікаві. Рубікон не збирається посідати чиєсь місце ні в Першій лізі, ні в Прем'єр-лізі. У нас свій шлях розвитку, який ми вибрали і намагаємося дотримуватися. Новий сезон почнемо в Другій лізі.

Ніде правди діти, я читав тексти деяких людей про те, що Рубікон і Олімпік – щось на кшталт фарм-клубу. Ні, ще раз ні. Ми дійсно співпрацювали з донецьким клубом в контексті оренди футболістів. І мушу зауважити, що керівництво Олімпіка виконало свої зобов'язання в повному обсязі перед нашим клубом і гравцями", – цитує президента FootBoom.

До слова, Рубікон посів 11 місце у минулорічному розіграші Другої ліги групи А. Олімпік оголосив про зняття з чемпіонату, але начебто мав замінити Минай у Першій лізі.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21