УКР РУС

Представників Динамо допитали слідчі Нацполіції у справі про "платіж солідарності" за трансфер Ярмоленка

7 вересня 2018 Читать на русском

Слідчі ГУ НП у Києві розслідують кримінальне провадження за фактом шахрайства із грошима, які так і не були сплачені на користь дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу Юність.

Йдеться про платіж солідарності, що мав бути сплачений з боку Динамо Київ на користь СДЮШОР Юність за трансфер вихованця школи, футболіста Андрія Ярмоленка.

Платіж солідарності за трансфер Ярмоленка в Борусію Д: у справі з'явились нові скандальні деталі

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, хід якого контролюється керівництвом слідчого управління Національної поліції у місті Києві та прокуратурою міста Києва. В даному кримінальному провадженні допитано як свідків посадових і службових осіб ТОВ Футбольний клуб Динамо Київ, КПНЗ СДЮШОР з футболу Юність, ГО Чернігівський обласний футбольний клуб Юність, а також інших осіб, анкетні дані яких не підлягають розголошенню на підставі ст. 222 КПК України та ст. 10,16,24 Закону України "Про захист персональних даних".

На даний час проводяться невідкладні слідчі процесуальні дії з метою встановлення фактичного місцезнаходження всіх свідків та основних фігурантів учинення даного кримінального правопорушення", – розповіли УНН в столичному ГУ НП.

За даними директора спортшколи Юність, яка виховала футболіста, у Динамо платити за Ярмоленка не збираються. Тож у школі сподіваються на реакцію УЄФА.

Трансфер Ярмоленка в Борусію Д: УЄФА та ФІФА стежать за ситуацією з "платежем солідарності"