УКР РУС

Повернення до класики, трохи гламуру та сигнал у вічність: ексклюзивні світлини нової форми Барселони на сезон 2020/21

11 жовтня 2019 Читать на русском

У мережі з'явилися комплекти форми іспанської Барселони на наступний сезон. Уболівальники "блаугранас" можуть починати готувати власні гаманці.

Фото всіх трьох комплектів з'явилися на профільному сайті Footy Headlines.

Мессі відвідав прем'єру спектаклю за мотивами свого життя від Cirque du Soleil – яскраве шоу, фрістайл і море зірок

Головна особливість основної форми на сезон 2020/21 – відмова від "шахової" комбінації цьогорічної кампанії. Синя та гранатова барви знову стануть смугами. Щоправда, до них додасться ще одна – вузька жовтого кольору. Це відсилка до епохи 20-х років, коли Барса здобула перший чемпіонський титул, а її кольори захищали легендарні Рікардо Самора та Пауліно Алькантара.

Другий комплект буде значно строгішим – чорним. У подібній формі Барселона виступає нечасто. Зокрема, востаннє схожий варіант екіпірування був у сезоні 2013/14. Тоді за "блаугранас" ще виступав скандальний бразилець Неймар, тому повернення форварда наступного літа на Камп Ноу стане неймовірно символічним.

Нарешті третя форма – данині сучасним трендам. Вона буде рожевою з чорними елементами на рукавах і комірці. До слова, виріз для шиї у всіх трьох варіантах екіпірування буде олдскульним. Трикутник у стилі 90-х нині став основною частиною футболок провідних клубів Європи.

Відзначимо, що технічним спонсором Барселони є американська компанія Nike. Офіційна презентація нових ігрових комплектів "блаугранас" запланована на літо 2020 року.

"Мені хотілось все покинути, на щастя, діти нічого не бачили": Мессі про намір піти з Барси та план Флорентіно Переса