УКР РУС

"Потрібна серйозна операція": Шахтарю пророчать великі проблеми в новому сезоні після зміни тренера

3 травня 2021 Читать на русском

Відомий український тренер Олег Федорчук проаналізував ситуацію в донецькому клубі.

"Шахтар перебуває у такому стані, що побоювався навіть СК Дніпро-1. "Гірникам" було важливо зберегти право на участь в Лізі чемпіонів. Після перемоги над дніпрянами команда Каштру, думаю, остаточно видихнула...

Шахтар зацікавлений у запрошенні Гаттузо – італійський ЗМІ розсекретив солідний список претендентів на фахівця

Однак на Шахтар чекають великі зміни. Фонсека під час перебування тренером донеччан нічого не міняв, тому Каштру дісталася складна спадщина. Шахтарю, який з перебудовою запізнився на два роки, потрібна серйозна операція, яка почнеться після відходу Луїша Каштру. Слід враховувати, що Шахтарю доведеться оновити склад мінімум на 30-40 відсотків. Все це може сильно позначитися на результатах.

Про Де Дзербі ж не просто так говорять... Агенти намагаються підняти на нього ціну, але рішення щодо нього, думаю, вже є. Однак, хочеться звернути увагу на такий нюанс – Де Дзербі, по суті, початківець тренер, досвіду у нього замало. До того ж Шахтар відвик від ранньої напруги в сезоні, але "гірникам" доведеться починати з кваліфікації Ліги чемпіонів. І поки новий іноземний тренер розбере справи і звикне до всього, то можна і сезон втратити", – цитує Федорчука Команда 1.

Шевченко у Шахтарі – як відповідь Динамо та Луческу: несподіваний варіант і ще 5 тренерів на заміну Каштру