УКР РУС

Попов: Якщо б я плюнув в Україні, то мене б не вилучили

13 березня 2013 Читать на русском

Лівий крайній захисник київського "Динамо" Горан Попов, який на правах оренди виступає за "Вест Бромвіч Альбіон", був вилучений з поля в матчі з "Тоттенхемом".

Македонець плюнув в обличчя арбітру тієї зустрічі Кайлу Уокеру і отримав за це три матчі дискваліфікації. Ліам Ріджуелл, який за відсутності Попова зайняв місце на лівому фланзі оборони “ВБА”, сповна скористався наданим шансом і зумів себе проявити. “Дрозди” взяли шість очок з дев'яти можливих і піднялися на дев'яте місце в турнірній таблиці, - інформує skysports.com

Це дало привід менеджеру клубу Стівену Кларку нагадати Попову, що той повинен повністю викладатися в кожному маті, щоб стати повноцінним гравцем “ВБА”: “Горан повинен довести, що може боротися за позицію лівого захисника, тому що Ліам Ріджуелл дійсно добре себе зарекомендував. Ситуація може прояснитися до кінця сезону, якщо Горан буде працювати кожен день на тренуваннях і повністю викладатися в іграх. Він провів кілька відмінних матчів за нашу команду. Зараз ми маємо двох хороших захисників, які борються за одну позицію на полі”.

Трохи пізніше пішла реакція і самого македонця: “Те вилучення дуже розчарувала мене. Це був неприємний момент, але ж все роблять помилки. Я не шукаю виправдання, але можу сказати, що був дійсно здивований, коли отримав ту червону картку. Я плюнув перед собою, а не в гравця. Я не така людина. Якби я був в іншій країні, якби я зробив це в Україні чи Голландії, мені б не показали червону картку. Але це сталося в Англії. Я вибачився перед усіма, і це вже в минулому. Всі вчаться на помилках, повірте, подібне зі мною більше не станеться” - пообіцяв Попов.

Що стосується повернення в “Динамо” - в клуб, якому належить контракт македонця, то Горан сказав буквально наступне: “Вест Бромвіч” вийшов на мене минулого літа, і я сказав президенту киян, що якщо мене залишать у клубі, то мені буде важко демонструвати свою кращу форму. Ось чому я зараз в Англії. Оренда розрахована на один рік, а в кінці сезону подивимося, що робити далі”.