УКР РУС

Попов у Мілан – Франков оцінив імовірність трансферу

16 квітня 2020 Читать на русском

Відомий журналіст та головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився думками щодо можливого переходу захисника Динамо Дениса Попова в Серію А.

"Вважаю, що інформація про інтерес Мілана до Попова – це агентські маніпуляції. Більше того, я боюся, що вони погано впливають на футболістів. Але на це питання може відповісти лише Ігор Суркіс.

Франков не вважає відсутність грошей головною проблемою Динамо

Якщо він покладе на стіл факс з пропозицією від Мілана – це реальний інтерес. Все інше – фігня. У світі існують тисячі агентів, які зацікавлені в тому, щоб кудись влізти. Вони будуть що завгодно розповідати, виходити на самого футболіста і говорити, що можуть влаштувати тебе в Мілан. Тільки підпиши договір. Багато гравців ведуться і підписують. А потім страждають. Але є, звичайно, і зворотна сторона. Футболісти можуть "кидати" агентів. Це складний процес", – сказав Франков на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, напередодні в ЗМІ з'явилась інформація про інтерес Мілана до захисника Динамо Дениса Попова. Італійці готові викласти за талановитого українця 15 млн євро.

Трансфери Динамо на чорний день – 5 гравців, які поповнять бюджет мільйонами євро