УКР РУС

Ліга націй: Польща та Італія розписали нічию

7 вересня 2018 Читать на русском

В першому матчі Ліги націй Польша на виїзді здобула нічию в матчі з італійцями. Рахунок та звіт читайте на сайті "Футбол 24".

Команди розпочали матч у досить непоганому темпі і вже на 6 хвилині Зелінські вискочив 1 на 1 з Доннаруммою, але не зумів переграти його. Після цього італійці захопили м'яч під свій контроль, а поляки могли забрати його лише ціною фолу, що і стало причиною такої кількості жовтих карток за першого тайму. Італія більше володіла ініціативою, але до по-справжньому небезпечних моментів майже не доходила справа. Натомість Польща використала один з двох, які мала. Лєвандовскі навісив з лівого флангу, м'яч перелетів усіх захисників і долетів до абсолютно вільного Зелінські. Удар в дотик – Доннарумма не міг врятувати свою команду.

Ліга націй: Німеччина та Франція розписали безгольову нічию

В другому таймі Італія продовжувала володіти м'ячем, але гострих атак майже не було до виходу на зміну К'єзи. Федеріко одразу освіжив гру "Скуадри Адзурри" і на 76 хвилині заробив пенальті за невдалий підкат Блащиковські. Жоржінью ударом з позначки рахунок зрівняв і здавалось, що останні 10 хвилин будуть дуже гарячими. Однак так не сталось і команди звели матч до нічиєї.

Ліга Націй, Ліга А, 1 тур

Італія – Польща – 1:1

Голи: Жоржінью, 78 (пен) – Зелінські, 40