УКР РУС

Перша ліга: Полісся закріпилось у трійці лідерів завдяки перемозі над Прикарпаттям, Оболонь залишилась серед лідерів

11 вересня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Відбулись суботні матчі в рамках 8-го туру Першої ліги. Читайте звіт про зустрічі на "Футбол 24".

Перша ліга 2021/22, 8-й тур

Полісся – Прикарпаття – 2:0

Голи: Шастал, 57, 59

ВПК-Агро – Оболонь – 0:2

Голи: Черній, 55, Мединський, 59

Обидві команди доволі вдало провели попередні два тури, здобувши по дві перемоги, то ж не планували збавляти обертів. Перший тайм пройшов у впертій боротьбі і голів не приніс. Натомість по перерві господарям вдалось розпакувати ворота Прикарпаття. Андрій Власюк отримав сферу в центрі поля, протягнув її правим флангом до кута штрафного майданчика і зряче навісив на дальню штангу, де вже чатував Дмитро Шастал. Екс-півзахиснику Олександрії залишалось лише підставити ногу.

Кремінь у більшості впевнено здолав Агробізнес – підопічні Чижевського продовжили безвиграшну серію до п'яти матчів

За дві хвилини Денис Янаков отримав закидання з центра поля, увірвався у штрафний майданчик і у боротьбі з захисником, зумівши втриматись на ногах, прострілив на набігаючого Шастала. Дмитро вже у падінні переправив круглого повз голкіпера івано-франківців. Прикарпаття довго приходило до тями, однак так і не спромоглось бодай на гол престижу. Натомість господарі могли забити і втретє: Максим Андрущенко вже у доданий час розрядив свою гармату з-за меж штрафного майданчика – сфера влучила у хрестовину воріт.

Оболонь же обіграла одного з аутсайдерів першості ВПК-Агро. Матч проходив за схожим сценарієм – обидва голи були забиті вже після перерви. Спочатку Черній зреагував на рикошет від оборонця та пробив у нижній кут, а потім Мединський класним ударом з лету розстріляв воротаря, поставивши крапку в зустрічі.

Таким чином, Полісся та Оболонь продовжують переслідувати лідерів, набравши 15 та 14 очок відповідно та залишившись на 3 та 4 позиціях. Прикарпаття з 10 пунктами розташувалось у середині таблиці, а ВПК-Агро пасе задніх – 6 залікових балів та 13 сходинка.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ