УКР РУС

Погба знає, чому не грає, а журналісти брешуть, – Моурінью відповідає на останні чутки

16 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью прокоментував останні спекуляції навколо Поля Погба, який втратив місце у складі.

Недавно французькі журналісти заявили, що Погба вже шкодує про трансфер у Манчестер Юнайтед і конфліктує з тренером. Моурінью перед суботнім матчем 1/8 Кубка Англії проти Хаддерсфілда виглядав дуже роздратований запитанням про цю інформацію.

Погба знову розчарував, Арсенал припинив боротьбу за Лігу чемпіонів. Топ-10 підсумків футбольного вікенду

"Це дурниці! Ви говорите, що це спекуляції, але вам треба це називати побрехеньками. Я можу говорити від імені Поля. Він сам знає, що перебуває у не найкращій формі та приймає мої рішення. Не мусите бути приязними до мене, однак хоча б не брешіть.

Я не повинен розмовляти з вами про мої розмови з гравцями. Це моя проблема і мої гравці. Це брехня, що у нас погані стосунки і ми ведемо суперечки щодо його позиції на полі та внеску в динаміку команди. Будьте об'єктивні і говоріть про те, про що всі знаємо.

В останніх матчах він не грав добре. І на цьому крапка, кінець історії. Він потрібен команді, коли перебуває на доброму рівні. А коли ні, від цього страждають усі. Не потрібно відразу кидатись текстами, що ми хочемо продати його, бо він не грає", – цитує Моурінью Daily Mail.

До слова, The Sun інформує, що Погба знову зацікавив Реал Мадрид, але Моурінью не бажає відпускати француза у свій колишній клуб.