УКР РУС

"Почую кожного"? Фанати "Інтера" домоглися перегляду трансферу Гуаріна

21 січня 2014 Читать на русском

У понеділок "Інтер" і "Ювентус" практично завершили переговори про обмін Фреді Гуаріна на Мірко Вучініча з доплатою з боку туринців, однак у ситуацію втрутились фани "неррадзуррі".

Але як тільки інформація про перехід колумбійського півзахисника з'явилася в пресі, фанати міланців атакували гнівними повідомленнями  офіційний Твіттер свого клубу.

"Синьйоре Тохір, ми пропонуємо Вам забути про бейсбол, американський футбол, НБА та інші види спорту, які далекі від наших, але з яких Ви хочете брати приклад і скопіювати бізнес-модель для "Інтера".

Гуарін в "Юве" - не прийнятний трансфер в цей історичний момент. Молодий і технічний гравець в обмін на гіршого, і до того ж не молодого?", - обурюються фанати "чорно-синіх".

Відтак, як повідомляє авторитетний журналіст Sky Sport Italia Джанлука Ді Марціо, неймовірна протестна активність уболівальників змусила керівництво "Інтера" наразі заморозити питання обміну Гуаріна на Вучініча.

Тим не менше, за останньою інформацією чорногорського форварда помітили в міланському готелі, тож, ймовірно, угода таки відбудеться. Мірко має підписати угоду на 2 з половиною роки.