УКР РУС

Побиття "мерсисайдців". "Вест Хем" - "Ліверпуль" - 3:1. ВІДЕО

20 вересня 2014 Читать на русском

Лондонський "Вест Хем" здобуває переконливу перемогу у матчі із "Ліверпулем".

Підопічні Сема Аллардайса у напруженому поєдинку зуміли забити три голи віце-чемпіону Англії, натомість пропустили лише раз.

Вже у дебюті поєдинку вирішилася доля протистояння. На другій хвилині матчу Рід відкрив рахунок, а ще за мить Сахо подвоїв перевагу лондонців, відправивши "Ліверпуль" у глибокий нокдаун.

Підопічні Брендона Роджерса намагалися швидко вирівняти ситуацію та відновити паритет, але господарі поля усіма силами захищали свою перевагу та викладалися на полі на сто відсотків. Проте повністю знешкодити атакувальний потенціал ліверпульців все ж не вдалося. На 26 хвилині Стерлінг відновлює інтригу, забивши гол у відповідь. Після цього взяття воріт перевага "Вест Хема" вже не була такою очевидною, адже попереду на них чекало ще півтора тайма ігрового часу.

Після перерви ситуація на полі не змінилася. "Ліверпуль", відійшовши від шоку, почав тиснути, але цього було замало, аби пробити захист "Вест Хема". "Мерсисайдці" володіли перевагою та більше контролювали м‘яч, намагаючись врятувати хоча б нічию. Проте останнє слово було все ж за господарями. На 88 хвилині Амальфітано забиває третій гол та знімає усі питання щодо переможця.

Відтак у підсумку суддя зафіксував тріумф лондонців із рахунком 3:1, які завдяки цій перемозі піднімаються на 8 сходинку у чемпіонаті Англії.  

Склади команд:

"Вест Хем": Адріан, Куяте, Крессуелл, Томкінс, Рід, Демель, Сонг, Нобл, Даунінг Е. Валенсія, Сахо.

"Ліверпуль": Міньйоле, Ловрен, А.Морено, Шкртел, Манкільйо, Стерлінг, Хендерсон, Лукас, Джеррард, Боріні, Балотеллі.

"Вест Хем" - "Ліверпуль" - 3:1

Голи: Рід 2, Сахо Д. 7, Амальфітано 88 - Стерлінг 26