УКР РУС

Племінниця Де Бура стала мільйонеркою і схожа на Анджеліну Джолі – донька легенди вболіватиме проти України на Євро

13 червня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" знайомить вас із Демі де Бур – донькою знаменитого Рональда де Бура і племінницею головного тренера збірної Нідерландів.

Рональд де Бур у статусі гравця провів чимало років пліч-о-пліч зі своїм братом-близнюком Франком. Обоє виграли з Аяксом Лігу чемпіонів та кілька чемпіонських титулів, згодом виступали разом у Барселоні, а також захищали кольори збірної Нідерландів на чемпіонатах світу і Європи (найвище досягнення – півфінали ЧС-1998 та Євро-2000).

Час біжить дуже швидко. Здавалося, б ще зовсім недавно брати де Бури виступали на футбольних полях Європи та здобували низку нагород, а вже сьогодні Франк виведе збірну Нідерландів на перший поєдинок Євро-2020 проти України в статусі головного тренера національної команди.

Чарівна дружина героя першого дня Євро-2020 – зберегла топ-фігуру після 3-х дітей, смажить барбекю і прополює грядки

Однією із найпалкіших прихильниць "ораньє" у цьому матчі буде Демі де Бур – донька колишнього півзахисника збірної Нідерландів та, відповідно, племінниця нинішнього головного тренера. 25-річна дівчина, яку багато хто порівнює з Анджеліною Джолі, має більше 70 тисяч підписників в Instagram та дуже схожа на свого зіркового батька. Нідерландські ЗМІ стверджують, що завдяки рекламі в Instagram Демі вже заробила більше мільйона євро. Наразі дівчина зустрічається з 29-річним репером з Нідерландів Ронні Флексом.

Зауважимо, у 51-річного Рональда де Бура аж п'ять доньок та один син (перші три доньки, серед яких і Демі – від першого шлюбу). На відміну від Франка, Рональд давно не працював головним тренером, зосередившись на роботі асистента. Також легенда збірної Нідерландів буде послом ЧС-2022 в Катарі.

Нагадаємо, матч Нідерланди – Україна стартує сьогодні, 13 червня, о 22:00 за Києвом.

Кройф став мільйонером завдяки тестю: перший топ-агент в історії футболу шантажував Аякс і послав Реал під три чорти