УКР РУС

Пластун може залишитись у чемпіонаті Болгарії – на екс-захисника збірної України претендує 31-разовий чемпіон

12 січня 15:46 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Виконавчий директор Лудогорця Ангел Петрічев пролив світло на ситуацію з українським оборонцем Ігорем Пластуном.

"Причини відсутності Пластуна серед гравців, які їдуть на збір до Туреччини, суто спортивно-технічні. Це група, яку сформував наш головний тренер – до неї увійшли ті футболісти, яких він хоче бачити на майбутньому зборі. Це і є відповідь.

Сидорчук розчарований трансфером у Вестерло – екс-капітан Динамо зіткнувся з суворою реальністю в Бельгії

У нас нормальні стосунки з Пластуном. Інтерес до нього з боку інших клубів є. А як усе розвиватиметься – на те тільки воля божа. Я чув, що Пластун може посилити софійський ЦСКА, але наразі пропозиції від цього клубу в офісі Лудогорця немає. Якщо ж така пропозиція надійде, ми її розглянемо", – сказав Петрічев у коментарі БНТ.

Нагадаємо, Пластун перейшов у Лудогорець в липні 2016 року з Карпат за 500 тисяч євро. Через два роки бельгійський Гент виклав за нього 3 млн євро. Влітку 2021-го Ігор повернувся у болгарський клуб за 1 мільйон. Його контракт з "орлами" розрахований до 30 червня 2024 року. У поточному сезоні він провів за Лудогорець 8 матчів у всіх турнірах, результативними діями не відзначався. За збірну України зіграв у 5 поєдинках. Transfermarkt оцінює 33-річного оборонця у 500 тисяч євро.

До слова, на зимову паузу ЦСКА Софія пішов на третій сходинці турнірної таблиці чемпіонату Болгарії, маючи з Лудогорцем однакову кількість очок.

Десять українських талантів, які здивують світ: шанс Хабі Алонсо, респект Ульфа Кірстена, прототипи Судакова і Довбика