УКР РУС

Північна Македонія – Україна: онлайн-відеотрансляція матчу відбору на Євро-2024 – дебют Шевченка-молодшого відкладається

20 березня 12:30 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Збірна України U-19 розпочинає боротьбу за вихід на чемпіонат Європи. Стартові склади і онлайн-відеотрансляція поєдинку Північна Македонія – Україна – в цій новині на "Футбол 24".

Матч еліт-раунду відбору Євро-2024 (U-19) між Північною Македонією і Україною стартує 20 березня о 15:00 за київським часом. Зустріч відбудеться у Скоп'є.

Збірна України втратила капітана Динамо перед відбором на Євро U-19

Де дивитися Північна Македонія – Україна? Поєдинок транслюватиме YouTube-канал Футбольної федерації Македонії. Також гру можна подивитись у цій новині на "Футбол 24".

Нагадаємо, українці під керівництвом Олега Кузнецова посіли перше місце у своїй групі кваліфікаційного раунду. Далі збірна України U-19 працюватиме під наглядом Дмитра Михайленка. Аби пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи, "синьо-жовтим" необхідно посісти перше місце в суперництві зі збірними Швейцарії, Північної Македонії та Латвії.

У матчі з північномакедонцями очікується дебют у футболці збірної нападника Уотфорда Крістіана Шевченка (сина президента УАФ і володаря "Золотого м'яча" Андрія Шевченка), який лише нещодавно отримав українське громадянство. Щоправда, він розпочав гру в запасі.

Стартовий склад збірної України U-19: Крапивцов – Дрозд, Мельниченко, Михавко, Огарков – Гаджиєв, Ващенко, Кревсун – Синчук, Пономаренко, Тутєров.

Запасні: Кравець, Баденко, Єрмачков, Стрюков, Шевченко, Маткевич, Дубровний, Гусєв, Цуканов.

До слова, на Євро-2024 вийдуть переможці семи груп, які приєднаються до господаря, Північної Ірландії. Фінальна стадія, яка проходитиме з 15 по 28 липня 2024 року, стане відбором від УЄФА на чемпіонат світу 2025 року (U-20).

Україна рветься на Євро: сини Шеви та іншої легенди Динамо ведуть за єдиною путівкою – шансу на помилку немає