УКР РУС

Піваріч: Шкода, що саме в матчі з Україною вирішувалася доля другого місця

13 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо та збірної Хорватії Йосіп Піваріч поділився думкою про матч України та Хорватії та заявив, що на київський клуб чекає важкий календар.

"У збірній Хорватії були дві дуже важкі гри, в них вирішувалося, чи зможемо ми поїхати на чемпіонат світу. Вирішили завдання наполовину і зберігаємо хороші шанси на підсумковий успіх.

Уже в Динамо поспілкувався з гравцями збірної України. Не скажу, що це була серйозна розмова, просто обмінялися думками. Мені шкода, що саме в нашій зустрічі вирішувалася доля другого місця. Дуже хотілося, щоб Україну теж супроводжував успіх, як дуже сильну збірну, в складі якої багато моїх друзів.

Тепер всі наші думки про матч з Чорноморцем, а на наступному тижні будуть Янг Бойз і Шахтар. Чекає дуже складний місяць, щотижня по дві гри. Потрібно гідно пройти цей етап, якщо в Лізі Європи ми в лідерах, то в чемпіонаті України маємо виправляти становище і добиватися перемоги в кожному матчі", – цитує Піваріча офіційний сайт Динамо.

Миколенко підписав новий контракт з Динамо

Нагадаємо, Хорватія виграла в України з рахунком 2:0 й здобула право участі в стикових матчах кваліфікації до чемпіонату світу-2018.