УКР РУС

Пішли красиво. "Реал" - АПОЕЛ - 5:2. ВІДЕО

5 квітня 2012 Читать на русском

Попри те, що в цій зустрічі все було зрозуміло ще до її початку, так просто АПОЕЛ програвати не хотів, і знову наситив свою оборону. Та протрималися кіпріоти лише до 26-ї хвилини.

Саме тоді гості “забули” Роналду у власному карному і португальцю нічого не залишалося, як відкрити рахунок. Ще через 10 хвилин Кака з другої спроби поцілив у дальню “дев'ятку” воріт Пардо. 2:0 — такий рахунок першого тайму й усіх цікавило, скільки ж “вершкові” заб'ють у другому.

Та після перерви гості, зрозумівши, що їм і так нічого втрачати, розслабились у доброму значенні лова. І почалося... На 67-й хвилині Мандука, якому Аїлтон організував побачення з Касільясом, не схибив — 2:1. Минає 10 хвилин — Роналду неймовірним ударом зі штрафного влучає у верхній кут — 3:1. Ще через чотири хвилини Кальєхон збільшує перевагу мадридців, на що миттєво відповів Соларі, бездоганно виконавши пенальті — 4:2.

Здавалося б, і так голів достатньо. Та де там — на 84-й хвилині ді Марія, парашутом над Пардо вп'яте у матчі примостив м'яча у воротах голкіпера АПОЕЛА. Навіть після того нагоди відзначитися були в обидвох команд, та на центр поля арбітру більше вказувати не довелося.

АПОЕЛ програв. Але програв красиво. Програв феєрично. Цю команду ще довго згадуватимуть як сенсацію та родзинку цьогорічної Ліги чемпіонів. Ну а “Реал”... “Реалу” потрібно готуватися до протистояння з “Баварією”, яка, при всій повазі до команди з Кіпру, є значно серйознішим суперником, аніж АПОЕЛ.

Детальніше ж про матч Вам розповість наша онлайн-трансляція "Реал" - АПОЕЛ.

"Реал" - АПОЕЛ - 5:2 (2:0)

Голи: Роналду, 26, 76 Кака, 37, Кальєхон, 80, ді Марія, 84 - Мандука, 67, Соларі, 82 (з пен.)

Попередження: Пурсайтідіс, 75

“Реал”: Касільяс (к), Серхіо Рамос, Марсело (Кальєхон, 46), Пепе, Варан, Кака, Шахін, Гранеро (Альбіоль, 66), Алтінтоп, Роналду, Іґуаїн (ді Марія, 53)

запасні: Адан, Альбіоль, Озіл, Алонсо, Ді Марія, Кальєхон, Бензема

АПОЕЛ: Пардо, Мораїш, Жорже Паулу, Боавентура, Кака, Пурсайтідіс, Пінту (Саціас, 77), Хараламбідес (к), Мандука (Адорно, 68), Марсінью, Аїлтон (Соларі, 69)

запасні: Хіотіс, Іліа, Нектаріос, Адорно, Саціас, Соуза, Соларі