УКР РУС

Пірло підтримав президента Ювентуса у створенні Європейської Суперліги

20 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер Юве Андреа Пірло висловив довіру президенту туринців Андреа Аньєллі, який став одним із засновників скандального турніру.

"За останні роки відбулося багато змін. Я не є найкращим експертом, щоб їх пояснювати. Наш президент перебуває на передовій, він і стане тим, хто пояснить ситуацію, як роблять і інші президенти клубів в ці дні.

"Я ніколи не бачив людини, яка б так багато брехала": Чеферін назвав головного "зрадника" після створення Суперліги

Аньєллі відвідав розташування команди сьогодні вранці. Ми бачимо президента майже кожного дня, він завжди був близький до команди. Аньєллі пояснив нам суть проекту і дав нам велику впевненість, але, як він сказав, для нас найважливіше – продовжувати працювати.

Є різні оцінки з приводу Суперліги, але не мені про це говорити. Ми впевнені в майбутньому, тому що у Ювентуса є сучасний президент, який вміє давати пояснення з приводу таких речей. І це вірно.

Ми сконцентровані тільки на те, що зараз повинна робити команда. Ми думаємо про сьогодення і хочемо потрапити в Лігу чемпіонів. Те, про що ми говорили зараз, – це проект для майбутнього. Я думаю тільки про те, щоб добре завершити сезон. Моя мета – потрапляння Ювентуса в топ-4 і перемога в Кубку Італії", – цитує Пірло Sky Sport Italia.

Нагадаємо, до Європейської Суперліги увійшли 6 представників АПЛ (Манчестер Сіті, Челсі, Ліверпуль, МЮ, Арсенал, Тоттенхем), а також по 3 клуби з Іспанії (Реал Мадрид, Барселона, Атлетіко Мадрид) та Італії (Ювентус, Інтер, Мілан).

"Ми усі помремо": президент Суперліги гарантував безпеку для Зінченка та Ко, час диктує нове революційне правило