УКР РУС

Пилявський: Зрозуміло, що російський чемпіонат сильніший, ніж український

3 березня 2017 Читать на русском

Старий-новий гравець "Зорі", захисник із досвідом виступів за збірну України Андрій Пилявський пригадав період, проведений у казанському "Рубіні".

"На ситуацію вплинула зміна тренера. Коли я прийшов, командою керував Валерій Чалий. Але спочатку я не міг повноцінно грати через проблеми зі спиною, випавши на півтора місяця. І як тільки я заліковував пошкодження, через деякий час біль знову повертався ... Поки я так боровся з травмою, тренер, як видно, змінив свою думку про мене, хоча тут складно сказати однозначно.

Пилявський: Минулий перехід і нинішній трансфер в "Зорю" – це дві різні ситуації

А після закінчення сезону в "Рубіні" прийшов іспанець Хав'єр Грасія, який привніс не тільки нове бачення футболу, але і привів свою команду і нових футболістів (якщо не помиляюся, відразу 7 або 8 осіб). Постійно відбувалися трансфери, серед яких був і новий центральний захисник. Загалом, все стало зрозуміло, і багато гравців почали шукати оренди.

Зрозуміло, що російський чемпіонат сильніший за українську Прем'єр-лігу. У Росії відразу низка клубів ведуть рівну боротьбу за чемпіонство, є відмінна конкуренція між 6 або 7 клубами. Відвідуваність на великому рівні, що теж великий плюс.

Чи не шкодую, що вибрав "Рубін", а не "Лудогорець"? Уже немає сенсу про це говорити. Якби мені зараз запропонували такий варіант, я б серйозно роздумував. А тоді був зроблений вибір на користь "Рубіна", і сталося вже так, як сталося. Чесно кажучи, особисто мені ніхто нічого не говорив про можливість переїхати до Болгарії. Так, між клубами, напевно, йшла розмова, але до мене від "Лудогорця" ніхто не звертався", – розповів Пилявський виданню Sport Arena.

Пилявський: Шкодую, що перейшов у "Рубін"