УКР РУС

Піке назвав свої топ-4 легенди – серед них лише Хаві досі грає

3 лютого 2018 Читать на русском

Захисник Барселони Жерар Піке визначився зі своїми легендами у кожній з ліній.

Воротар

"Віктор Вальдес був вирішальним у фіналах, в яких грав, коли ми потребували його допомоги. Сильно допоміг нам, юнакам, адаптуватись Він написав свою історію тут, у Барселоні. Це приклад для кожного молодого голкіпера, який повинен не лише добре захищати ворота руками, але також вміти грати ногами"

Захисник

"Карлес Пуйоль – гравець, який був одним з найкращих капітанів протягом багатьох років у Барселоні. Він завжди ставився до мене, як до брата. Це лідер, я перед ним у боргу за все. Для мене було честю і гордістю грати з ним. Його кар'єра могла бути значно більшою, якби не травма коліна. Це символ Барселони".

"Це просто ганьба, що Мессі порівнюють з іншими гравцями". Хаві проаналізував розвиток сучасного футболу

Півзахисник

"Хаві є черговим символом Барси. Він змінив футбол. Не був високим, сильним чи швидким, зате у нього було тактичне розуміння і швидкість мислення, як ні в кого. Паси Хаві були найкращими в історії футболу".

Нападник

"Роналдо за рік, який провів у Барсі, забив 34 голи, якщо не помиляюсь. Він був неймовірний, ще молодий. Йому дуже не щастило з травмами коліна, однак за час своєї кар'єри він завжди показував природній талант голеадора. Дуже швидкий і сильний форвард. Роналдо був найкращим футболістом світу безліч років".