УКР РУС

Піке дав назву новій домашній арені Барселони – оригінальність зашкалює

23 жовтня 2020 Читать на русском

Ветеран іспанської Барселони Жерар Піке вперше публічно висловився щодо бажання лідера команди Ліонеля Мессі покинути Камп Ноу минулого літа.

"Лео як ніхто інший заслуговував право зробити вибір, і якщо він вважав, що треба йти... Я б на місці президента повівся інакше.

Піке відмовився від половини зарплатні до кінця сезону – благородність захисника зекономить чимало грошей для Барселони

Ти просто зобов'язаний домовитися з гравцем, який стільки дав клубу за ці 16 років. Але як взагалі дійшло до того, що накращий гравець в історії прокидається одного дня і відправляє бюрофакс, вважаючи, що його не слухають? Що взагалі відбувається? Лео багато заслужив. Новий стадіон повинні назвати на його честь.

Ми повинні берегти наших людей, не дискредитувати їх. Мене дивує те, що люди на кшталт Гвардіоли, Хаві, Пуйоля і Вальдеса, не працюють в клубі. Ми десь звернули не туди", – цитує Піке ESPN.

Нагадаємо, що минулого літа Ліонель Мессі влаштував бойкот передсезонної підготовки, вимагаючи дозволу на від'їзд із Камп Ноу. Менеджмент Барселони відмовився безкоштовно відпустити аргентинця, тому той залишився у каталонській столиці ще на сезон.

Барселона провалила більшість трансферів Кумана – суперник Динамо позбувається зірок, аби вижити з величезними боргами