УКР РУС

Підтримай українську футбольну команду в Австрії!

26 квітня 2016 Читать на русском

Аматорська команда української діаспори у Відні бере участь в конкурсі від телекомпанії Sky. Підтримай наших в Австрії!

Аматорська команда DSG SKV UA WIEN, в складі якої грають переважно вихідці з України, виступає в аматорській лізі Австрії, а саме у столиці - Відні.

Українці своєю грою в Австрії популяризують вітчизняний футбол в Європі

Телекомпанія Sky проводить конкурс серед аматорських футбольних колективів Австрії. Умови конкурсу наступні: потрібно відзняти 2-хвилинний ролик, в якому необхідно зобразити оригінальне святкування гола.

Наразі йде перший етап змагання, на якому потрібно набрати якомога більше голосів. У фінал конкурсу пройдуть 10 команд, які набрали найбільшу кількість голосів, а вже на останньому етапі комісія визначить 3-х переможців.

Три призові позиції передбачають:

1 місце - зйомки матчу (надається професійна апаратура, залучаються коментатори з австрійської Бундесліги) + поїздка в Барселону на матч ФК "Барселона".

2 місце - поїздка на будь-який матч Бундесліги і тренування з легендами австрійського футболу - Хансом Кранклем (екс-нападник "Барселони", який після закінчення футбольної кар'єри став тренером і свого часу займав пост головного тренера національної збірної Автрії) і Херібертом Вебером (виступав в складі австрійських клубів, згодом тренував молодіжні збірні Австрії).

3 місце - поїздка на будь-який матч Бундесліги і фото.

До вашої уваги відеоролик української команди DSG SKV UA WIEN. А проголосувати за хлопців у конкурсі можна за цим посиланням. Необхідно ввести адресу своєї пошти і проголосувати, після чого підтвердити голос, перейшовши по лінку, що прийде на вашу скриньку електронної пошти.

Голосування проходитиме до 28-го квітня включно, до 23:59. Фіналістів оголосять 29-го квітня.

"Буду тільки радий, якщо українець гратиме у "Вердері". Віктор Скрипник – про життя в Німеччині, посаду у збірній України і сина-біохіміка