УКР РУС

Петряк: Ми отримали хороший досвід у Лізі Європи

25 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Іван Петряк прокоментував поразку своєї команди в матчі проти "Фенербахче".

"Ми боролися, старалися. В принципі, самовіддача на максимумі у нас в кожній грі. У першому таймі мали моменти. Грали добре, йшли вперед, створювали. У другій половині зустрічі, можливо, просто не вистачило сил. Пропустили перший гол. А далі не вистачило, в першу чергу, фізичних кондицій.

Ми потихеньку набуваємо досвіду. Думаю, це видно неозброєним оком, адже ми старалися. Виходило багато в першому таймі. Билися один за одного. Трішки не вистачило в кінцівці. Так само, як і в попередній грі. Ми отримали хороший досвід. І потрібно прагнути потрапляти в груповий етап таких змагань якомога частіше. Плюс у нас ще дуже серйозна група з топ-суперниками. Але це цікавіше. Ми спробували свої сили і будемо мати більше шансів в майбутньому", – сказав Петряк.

“Зоря” програла “Фенербахче” і втратила шанси на плей-офф Ліги Європи. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте підсумки матчу “Фенербахче” – “Зоря”. Адвокат та Вернидуб прокоментували результат зустрічі.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу