УКР РУС

"Петраков був правий": Воробей – про конфлікт тренера збірної України з Маліновським

11 жовтня 2021 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Андрій Воробей прокоментував перемогу "синьо-жовтих" над Фінляндією у виїзному матчі кваліфікації до ЧС-2022.

"До матчу я очікував від нашої національної збірної лише перемоги. При будь-якому іншому результаті шансів на друге місце в групі у нас не залишилося б. Що ми побачили – неяскраво, але збірна України досягла дуже важливої перемоги. Особисто я хотів, щоб Петраков перервав нічийну серію з нашою головною командою.

"Сподіваюся, ми завтра зламаємо цю статистику": наставник Боснії і Герцеговини – про серію без поразок України у Львові

Чи позначилась відсутність Маліновського та Зінченка? Вважаю, що такі сильні виконавці стали б у нагоді збірній України. Але ми знаємо, що Зінченко травмований, а у Маліновського конфлікт з головним тренером. Завжди було і буде надалі: тільки головний тренер вирішує, хто буде грати і тренуватися. Хто там винен, знають тільки вони. Результат матчу в Гельсінкі показав, що правий Петраков", – зазначив Воробей у інтерв'ю Sportarena.

До слова, Україна мінімально обіграла Фінляндію (2:1) та перервала свою серію нічиїх у відборі до ЧС-2022. "Синьо-жовті" набрали 8 очок та покращили своє становище у групі.

Ярмоленко і трансфер у найбагатший клуб світу – лідер збірної України став героєм в Англії, такого не чекав ніхто