УКР РУС

Перша ліга: СК Дніпро-1 переграв Металіст 1925, перша перемога Кучука з Рухом, поразка Волині від Авангарда

23 березня 2019 Читать на русском

Перша ліга повернулася після зимової паузи та подарувала любителям футболу декілька цікавих матчів та справжню феєрію червоних карток.

Перша ліга, 19-й тур

Колос Ковалівка – Прикарпаття – 3:1

Голи: Бондаренко, 16, 35, Морозко, 84 – Конколняк, 37

Вилучення: Ковальчук, 37, Кузьмін, 68, Квасний, 77

Рух – Балкани – 1:0

Гол: Никитюк, 65

Волинь – Авангард – 0:1

Гол: Кірієнко, 75

Вилучення: 58 (?), Сухаров, 89 (друга жовтка картка)

Металіст 1925 – СК Дніпро-1 – 1:2

Голи: Жданов, 10 – Куліш (пен.), 28, Кузик, 49

Вилучення: Гранкін, 29

Колос з Ковалівки без надзусиль обіграв Прикарпаття. Гості зустрічі догравали матч увісьмох. У першому таймі пряму червону отримав Ковальчук, а по перерві "відзначилися" червоними картками Кузьмін та Квасний. У підсумку 3:1 – звитяга Колоса над знекровленим Прикарпаттям.

Рух вдома мінімально переміг Балкани у першому офіційному матчі Леоніда Кучука на тренерському містку винниківського клубу. Єдиний гол у зустрічі до свого активу записав Никитюк на екваторі другого тайму.

Перша ліга: Інгулець на останніх хвилинах здолав Миколаїв у першому матчі після зимової перерви

Авангард на виїзді здолав Волинь у надпринциповому матчі. Гол за краматорців забив Кірієнко.

У центральному матчі 19-го туру Першої ліги зустрічалися Металіст 1925 та СК Дніпро-1. Поєдинок відвідали 22 тисячі вболівальників!

Обидва клуби йдуть у верхній частині таблиці й претендують на вихід в УПЛ. Першими вперед вийшли господарі в дебюті зустрічі. Дніпряни спершу відігралися зусиллями Куліша, який реалізував пенальті, а по перерві Кузик встановив перевагу гостей. Металіст 1925 намагався відігратися та чинити тиск у другому таймі, проте зробити це було вкрай складно, адже харків'яни грали вдесятьох після вилучення Гранкіна. Матч в підсумку завершився мінімальною перемогою СК Дніпро-1 з рахунком 2:1.

Турнірна таблиця