УКР РУС

Першими переможцями конкурсу "Вгадай зірку!" стала сім'я Амосових

6 червня 2011

Одразу троє переможців у нашому новому конкурсі "Вгадай зірку!" за підсумками першого тижня смакуватимуть пивом "Оболонь".

Перше місце розділила ціла сім'я - Олег, Ростислав та Станіслав Амосови. Про секрет успіху нам розповів голова сімейства Олег Амосов: "Звичайно, шукати в інтернеті - це добре. Але також потрібно знати футбол. Потрібно також знати, як шукати, в якому руслі рухатися. Аби перебрати усі варіанти - на це потрібно багато часу та зусиль".

За перемогу за підсумками тижня сім'я Амосових від нашого спонсора ТМ "Оболонь" отримає три ящики пива (кожному по одному), а також набір пивних бокалів. Друге місце посіла представниця слабкої статі - Марина Курочкіна зі Львова. За це вона отримає ящик пива та фірмову футболку "Оболонь". Третє місце розділили львів'янин Іван Шулак та Женя Ільїн з Одещини: кожен з них напрацював на ящик пива.

Нагадаємо, що усі переможці та призери також стануть власниками спеціальних футболок від сайту "Футбол 24".

Тим часом ми уже підготували багато нових та цікавих запитань. Одразу попереджаємо: легкими вони не будуть. Сподіваємося, що від цього вам буде грати цікавіше. Також оновлюйте розділ "Правила". у якому невдовзі відбудуться певні зміни.