УКР РУС

Перша перемога Блохіна, Мбокані стріляє дуплетом. "Говерла" - "Динамо" - 1:2. ВІДЕО

20 липня 2013 Читать на русском

Київське "Динамо" здобуло першу перемогу в новому чемпіонаті. Команда Олега Блохіна на виїзді обіграла ужгородську "Говерлу".

У першому таймі гра обох команд була дещо хаотичною. Господарі на емоціях спромоглися створити декілька серйозних моментів біля воріт гостей. Найнебезпечніший із них - удар головою Лисенка, після якого Коваля врятувала штанга. У киян шанси відзначитися мали Гармаш і Аруна, проте рахунок відкрив Мбокані. Конголезець одним дотиком перетворив на гол передачу Гармаша. Вже через хвилину форвард "Динамо" оформив дубль. Отримавши хороший пас у вільну зону від Аруни, Мбокані обіграв воротаря і з гострого кута вразив ворота господарів.

На початку другого тайму кияни спробували заспокоїти гру, але господарі, все ж, зуміли створити проблеми Ковалю: воротар двічі врятував команду після ударів Кополовця та Трішовіча. Після ряду замін гра остаточно втратила свій малюнок, було багато боротьби і браку з обох сторін. За декілька хвилин до завершення матчу господарі відновили інтригу: за гру рукою Ленса у власному штрафному майданчику арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Балашов. Попри шалену підтримку трибун "Говерла" не спромоглася на серйозний фінальний штурм воріт Коваля. Кияни на класі довели гру до перемоги.

 
"Говерла" - "Динамо" - 1:2
Голи: Мбокані (39, 41), Балашов (87, з пенальті).

"Говерла": Чурілов, Дандя, Лисицький, Рніч, Балафас (Люлька, 46), Райчевіч, Трішовіч (Буяльський, 80), Трухін, Ле Таллек (Кополовець, 46), Балашов, Лисенко.

"Динамо": Коваль, Даніло Сілва, Селін, Віда, Хачеріді, Гармаш (Ленс, 82), Аруна, Бельханда (Велозу, 66), Гусєв (Дуду, 79), Ярмоленко, Мбокані.