УКР РУС

Перша ліга: Металіст 1925 оступився в матчі з кризовим Чорноморцем, Волинь розгромила ОПФК Черкащину

12 жовтня 2019 Читать на русском

В рамках 13-го туру Першої ліги Авангард та Гірник-Спорт не виявили сильнішого, Минай в компенсований час врятував нічию в грі з Рухом.

Перша ліга 2019/20, 13-й тур

Авангард – Гірник-Спорт – 1:1

Голи: Брюхов, 65 – Чепелюк, 8

Миколаїв – Агробізнес – 0:2

Голи: Курило, 9, Сікорський, 49

Минай – Рух – 1:1

Голи: Гегедош, 90+2 – Копина, 88

Чорноморець – Металіст 1925 – 0:0

Волинь – ОПФК Черкащина – 3:0

Голи: Хагназарі, 39, Кожанов, 43, Карпенко, 90+1

Гірник-Спорт не втримав перемогу над Авангардом. Чепелюк вивів гостей вперед вже на 8 хвилині, однак в другому таймі Брюхов зрівняв рахунок та врятував нічию для Авангарда. Агробізнес на виїзді здолав Миколаїв завдяки голам Курила та Сікорського в кожному із таймів.

Перша ліга: Інгулець розгромив Кремінь і очолив таблицю, Прикарпаття з проблемами здолало аутсайдера МФК Металург

Минай та Рух у центральному матчі туру не виявили сильнішого. Перший гол у матчі було забито аж на 88 хвилині, Копина вивів львів'ян вперед в рахунку. Втім, Гегедош у компенсований час врятував нічию для Миная. Чорноморець та Металіст 1925 не змогли відзначитись голами. Одесити нанесли більше ударів по воротах і були більш активними, проте пробити Сидоренка їм так і не вдалося.

В останньому матчі ігрового дня Волинь впораралсь із ОПФК Черкащина. "Хрестоносці" оформили результат ще в першому таймі завдяки голам Хагназарі та Кожанова. В другому таймі Волинь продовжила володіти ініціативою і відзначилась ще раз, гол на рахунку Карпенка.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ