УКР РУС

Перша ліга: Миколаїв зі скандалом обіграв Волинь, Прикарпаття впевнено перемогло Авангард

30 травня 2021 Читать на русском

Відбулись недільні матчі Першої ліги. Читайте звіт про зустрічі на "Футбол 24".

Перша ліга 2020/21

Миколаїв – Волинь – 2:1

Голи: Кушніренко, 36, 62 – Хагназарі, 66

Вилучення: Приймак, 90+4 (Волинь)

Прикарпаття – Авангард – 3:1

Голи: Барчук, 34, Сондей, 42, Цюцюра, 64 (пен.) – Похитайло, 62

Нереалізований пенальті: Барчук, 28 (П)

Миколаїв у непростому поєдинку обіграв Волинь. Кушніренко став героєм зустрічі, забивши по голу в першому та другому таймах. Хагназарі скоротив відставання на 66-й хвилині, але гра запам'яталась брудною грою оборонця Волині Приймака, який примудрився коліном вдарити суперника у спину. Почалась штовханина, у якій дісталось і Приймаку, який залишився сидіти на газоні – один із гравців Миколаєва дав йому копняка в район спини.

Чорноморець переміг Металіст 1925 завдяки пенальті і став другим новачком УПЛ

Прикарпаття без особливих труднощів обіграло Авангард. Барчук мав забивати на 28-й, але не реалізував пенальті, а вже через 6 хвилин виправився перед партнерами. Сондей до перерви подвоїв перевагу. Похитайло відповів голом престижу, а крапку в зустрічі поставив Цюцюра з пенальті.

Миколаїв завдяки своїй перемозі піднявся на 4-те місце (52 очки) та скоротив відстань до Металіста 1925 до одного пункту. Волинь залишилася 7-ю (46 балів), втративши математичні шанси на УПЛ. Прикарпаття набрало 27 очок та піднялось на 13-те місце, Авангард розташувався на сходинку вище, маючи в активі 29 пунктів.

На Зінченка повішали всіх собак і засміяли – українець сильно тримався на фоні фейлу Пепа, але став антигероєм фіналу ЛЧ