УКР РУС

Перша ліга: Металіст на виїзді здолав Прикарпаття і перервав 11-матчеву безвиграшну серію, Нива Т продовжує буксуванняlight

10 листопада 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У п'ятницю 16-й тур другого за силою дивізіону стартував двома поєдинками у групі А. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Перша ліга, 16-й тур

Група А

Прикарпаття – Металіст – 1:2

Голи: Цюцюра, 59 – Бусько, 2, Рязанцев, 78

Нива Т – Поділля – 0:0

Маркевич прокоментував чутки про інтерес до гравців збірної України, озвучивши трансферні плани Карпат

Прикарпаття на своєму полі несподівано поступилось головному невдасі групи А Першої ліги – Металісту. Господарі пропустили вже на 2-й хвилині зустрічі: Бусько наважився на дальній удар з-за меж штрафного, захисник у боротьбі з суперником зачепив сферу, та дезорієнтувала голкіпера і влетіла у правий кут воріт.

По перерві м'яч після подачі з кутового влучив у руку гравцю гостей і арбітр вказав на позначку. Цюцюра легко переграв Рибака. В середині тайму Сьомка навісив зі стандарту у воротарський і Прикарпаття дивом не забило. Поки франківці оговтувались від цієї невдачі, суперник втік у стрімку контратаку, Рибак пасом знайшов Рязанцева попереду і той під тиском захисника зумів "пробити" кіпера, встановивши остаточний рахунок у матчі. Ця перемога перервала 11-матчеву безвиграшну серію Металіста і принесла йому 10 очок (залишивши на останній сходинці). Прикарпаття з 22-ма балами – п'яте.

У ще одному поєдинку Нива Т вдома розписала безгольову нічию з Поділлям. Тернополяни не знають смаку перемог вже у чотирьох матчах поспіль і з 17-ма очками йдуть на восьмій сходинці. Хмельничани з такою ж кількістю балів на один щабель вище.

"Міг зламати тебе, як сірник": форвард з Франківська про безпорадних суддів, видовищні Карпати і команду спиртзаводу