УКР РУС

Перша ліга: Арсенал-Київ переміг Балкани, Полтава на виїзді здолала Кремінь

14 квітня 2018 Читать на русском

Завершились суботні матчі 27 туру Першої ліги. Читайте звіти про матчі на Футбол 24.

Суми на власному полі з мінімальним рахунком обіграли Рух Винники, що дозволило команді піднятись на дві позиції у турнірній таблиці. Зараз сумчани посідають 11-ту сходинку.

Відкрити рахунок у грі вдалося господарям у другому таймі. На 55-ій хвилині голом відзначився Коваленко. Як виявилося, гол гравця став вирішальним у зустрічі.

Після 27-ми проведених матчів Суми має в активі 32 очка. Рух Винники залишились із 38-ма очками та посідають 8 місце.

Перша ліга, 27 тур

Суми – Рух Винники – 1:0

Гол: Коваленко, 55

Поєдинок Нафтовик-Укрнафта – Гірник-Спорт порадував прихильників футболу трьома забитими м'ячами у матчі. У підсумку – з мінімальним відривом від суперника перемогли господарі (2:1). Таким чином "нафтовики" не підпустили ближче єдинного переслідувача на дні таблиці Черкаський Дніпро, а Гірник-Спорт зберігає місце у середині таблиці із 38-ма очками.

Перша ліга, 27 тур

Нафтовик-Укрнафта – Гірник-Спорт – 2:1

Голи: Корж, 44, Баранник, 60 – Фаюк, 78

У матчі Арсенал-Київ – Балкани кияни мінімально переграли Балкани, що дозволило господарям залишитися на першому місці турнірної таблиці. Перемогу лідеру чемпіонату приніс Єрмаченко. Балкани із втраченими очками поступилися місцем у таблиці клубу Суми.

Перша ліга, 27 тур

Арсенал-Київ – Балкани – 1:0

Гол: Єрмаченко, 74

Найбільшу кількість забитих м'ячів було реалізовано у матчі Жемчужина – Авангард. Глядачі побачили чотири голи. Жемчужині не вдалося втримати перевагу в один гол у другому таймі. Рахунок зрівняв собко на 69-ій хвилині. Авангард із мінімальним відривом від Руху залишається на сьомій позиції. Жемчужина втратила шанс піднятись на одну позицію вище і залишається на 15-му місці.

Перша ліга, 27 тур

Жемчужина – Авангард – 2:2

Голи: Поспєлов, 44, Гавриленко, 45+1 – Лобов, 24, Собко, 69

В матчі Кремінь – Полтава місцеві вболівальники не побачили голів від своєї команди, проте Полтава забила два. Автори м'ячів – Ентін та Насібулін. Обидва голи було забито у другому таймі.

Після цього матчу в турнірній таблиці кардинально нічого не змінилося. Полтава – на другому місці, Кремінь – на дні із 25 очками.

Перша ліга, 27 тур

Кремінь – Полтава – 0:2

Голи: Ентін, 67, Насібулін, 90+1

Десна прогнозовано перемогла аутсайдера Черкаський Дніпро із впевненим рахунком. Для обох команд матч був принциповим. Для Десни – можливість піднятись вище у таблиці, а для Дніпра – спроба першого кроку на шляху із низів таблиці, яка команда і здійснила.

Перша ліга, 27 тур

Черкаський Дніпро – Десна – 2:1

Голи: Захаревич, 74, Локтионов, 81 – Фаворов, 79

В матчі Інгулець – Колос господарі розгромили гостей з рахунком 4:0. Після результатів матчу Інгулець продовжує боротьбу за перші місця, а Колос позбавився можливості потіснити Десну з четвертого місця у турнірній таблиці.

Перша ліга, 27 тур

Інгулець – Колос – 4:0

Голи: Акименко, 26, 58, Павлов, 78, Запорожець, 82