УКР РУС

Перша ліга: Металіст 1925 та Чорноморець втратили очки у пенальтійному божевіллі, Агробізнес розбив Ниву Т

20 листопада 2020 Читать на русском

20 листопада відбулися матчі 14 туру Першої ліги. Звіт про поєдинки читайте на "Футбол 24".

Перша ліга, 14 тур

Авангард – Верес – 1:2

Голи: Лобов, 73 – Шестаков, 60, 88

Вилучення: Пуди, 68 (А)

Кристал – ВПК-Агро – 1:2

Голи: Барський, 45 – Барський, 6 (аг), Будняк, 86

Агробізнес – Нива Т – 4:0

Голи: Семенець, 27, Романюк, 35, Черненко, 63 (пен.), Петров

Гірник-Спорт – Оболонь – 2:3

Голи: Семенів, 57, Батюшин, 80 – Покотилюк, 14, Щебетун, 85, 86

Полісся – Миколаїв – 1:3

Голи: Галенко, 57 – Одарюк, 16, 43, Вітенчук, 76

Альянс – Чорноморець – 0:0

Нереалізовані пенальті: Загинайлов, 90+4 – Авагімян, 17

Вилучення: Агапов, 90+1 (А)

Металіст 1925 – Кремінь – 0:1

Гол: Сорокін, 64 (пен.)

Нереалізований пенальті: Братков, 78 (М)

Вилучення: Жичиков, 88 (М)

Верес ледь не втратив дорогоцінні очки на полі одного з аутсайдерів – Авангарда. Рівняни відкрили рахунок у другому таймі, а Пуди залишив господарів у меншості. Авангард знайшов у собі сили відігратися, проте останнє слово було за суперником – Шестаков оформив дубль.

Голкіпер Ниви Т повторив ганебний фейл Куртуа – відео курйозу

Кристал "закріпився" на дні турнірної таблиці, поступившись іншому борцю за виживання ВПК-Агро. Барський за тайм вразив чужі і власні ворота, а Будняк під завісу вирвав три очки. Агробізнес не помітив спротиву тернопільської Ниви. Підопічні Чижевського завдяки 5-матчевій серії перемог вирвалися на другу сходинку.

Поєдинок Гірника-Спорт та Оболоні перетворився на справжній трилер. Команди по черзі виходили вперед, і за десять хвилин до фіналу перевагу мала команда з Горішніх Плавнів. Втім, блискавичний Щебетун дублем здобув для киян всі три очки. Полісся у рідних стінах поступилося Миколаєву, дозволивши "корабелам" відірватися на три очки.

Завершальні матчі дня були доволі нудними і водночас сенсаційними. Лідер, Чорноморець, повинен радіти одному очку в поєдинку з Альянсом. Одесити отримали чисельну перевагу в компенсований час, побігли вперед і потрапили в полон – пенальті. Ситуацію врятував Роман Підківка, який впорався з ударом Загинайлова. Та сама проблема спіткала в першому таймі форварда одеситів Авагімяна. Металіст 1925 взагалі залишився з порожніми руками. Сорокін з "позначки" вивів Кремінь вперед, а от Братков аналогічну можливість не використав. Вилучення Жичикова підсумувало провал харків'ян.

"Блатні заїжджали на базу – команда розходилася по номерах": Скрипник – про суворі 90-ті, Кличків і "референдум" у Криму