УКР РУС

Перша домашня поразка Костова. "Карпати" - "Металург" - 0:1. ВІДЕО

1 вересня 2012 Читать на русском

Новий головний тренер донеччан Юрій Максимов в двох перших поєдинках з командою поки йде без втрат.

"Карпати" - "Металург" - 0:1

Гол: Мораєс (59)

Однією з причин успіху "Металурга" є те, що протягом майже всього поєдинку гості грали в більшості - на 12-й хвилині матчу головний арбітр Сергій Бойко вилучив Олександра Касьяна. Тож надалі "Карпати" грали другим номером. Команда Максимова хоч і володіла ігровою ініціативою, однак справа до ударів по воротах Боґатінова доходила вкрай рідко, господарі ж взагалі жодного разу не влучили в рамку Бандури.

Єдиний м'яч в зустрічі було проведено 59-й хвилині - провалом в захисті львів'ян скористався бразильський легіонер Мораєс, який втретє відзначився за свою нову команду. Вже в доданий арбітром час галичани могли рятувати нічию в домашньому матчі, однак Худоб'як не зумів замкнути фланговий простріл Кенії.

0:1 - господарі сьогодні не зуміли продемонструвати знаменитого "карпатівського" духу, внаслідок чого Костов зазнає другої невдачі поспіль. Дебют Юрія Максимова в "Металурзі" можна вважати успішним: команда набрала 6 залікових пунктів в двох матчах, що дозволило донеччанам закріпитися всередині турнірної таблиці чемпіонату.

"Карпати" - "Металург" онлайн трансляція матчу.