УКР РУС

Перейра: На наступну прес-конференцію треба взяти менш красивого гравця "Фенербахче"

27 липня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Фенербахче" Вітор Перейра розповів про підготовку команди до першого поєдинку з "Шахтарем".

"Ми будемо свідками гри двох якісних команд. Це буде важкий матч. Знаю якості "Шахтаря", але краще знаю наші якості. У нас було мало часу - всього три тижні працюю з командою. Всього у нас було 4 тижні, але першого не враховую, - це період адаптації, після чого вже три тижні пішли на повноцінну підготовку", - сказав Перейра.

У "Шахтаря" є три переваги над нами: довгі роки з командою працює один тренер, не змінювалися гравці й незмінний склад, підготовку вони почали раніше за нас. Разом з тим, хоча у нас нова команда, це не означає, що ми не зможемо завтра гідно виступити. У нас є свої козирі.

За якою схемою будемо грати? Для мене схема не має значення. Ставлю гравців так, щоб їм було комфортно", - продовжив наставник "канарок".

Наприкінці прес-конференції Вітор Перейра зловив кураж і став відпускати жарт за жартом. "Що я можу сказати про чутки про прихід в "Фенербахче" Мірчі Луческу? Після мене - будь ласка!" - сказав Перейра.

І завершив спілкування з пресою португальський наставник ще одним "перлом": "Наступного разу треба взяти з собою менш красивого гравця, аніж Волкан Демірель, щоб я виглядав більш красивим".

Нагадаємо, раніше Перейра заявив, що "Шахтар" - хороша команда, але не ідеальна.