УКР РУС

Переможцем тижня став Віктор Самосват з Горлівки

13 червня 2011

Другим переможцем тижня у нашому рейтингу конкурсу "Вгадай зірку!" став 21-річний мешканець Горлівки Віктор Самосват.

У тижневому рейтингу він набрав 33 бали, що на 4 більше від двох найближчих переслідувачів. Ми телефонували переможцю, аби дізнатися секрет його успіху, проте зв'язатися з ним так і не змогли. Проте у будь-якому разі він отримає свій приз - а це ящик пива та набір пивних бокалів від ТМ "Оболонь".

Друге і третє місце за набраними очками розділили двоє представників Києва - Антон Антоненко та Андрій Хоменко. Тому визначати срібного призера довелося за додатковим показником - а це затрачений час на роздуми при правильних відповідях. За цим показником другим став Антоненко, який витратив 27г 9хв на правильні відповіді. На ті самі відповіді Андрій Хоменко витратив 30 г і 5 хв. Таким чином Антоненко отримає ящик пива і футболку "Оболонь", а Хоменко - ящик пива. Також переможець та призери отримають від сайту "Футбол 24" спеціальні футболки.

Тим часом у місячному рейтингу лідирує дует наших призерів Хоменко - Антоненко. У них - по 52 бали. На 4 пункти відстав Станіслав Амосов. За ним розташувалися інші представники родини Амосових - Олег та Ростислав - по 43 бали.

P.S. Прохання до всіх учасників, які за підсумками тижня стали призерами: не гайте з введенням своїх контактів (точна адреса і телефон) у своїх реєстраційних даних. І обов'язково і графі "місто" також вказуйте свій поштовий індекс.